Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ROM - Φόρος τιμής στον γενναίο ιππότη του διαστήματος!!!



Φτάνοντας πια στο έσχατο σημείο άμυνας θυσίασες την ανθρώπινη σου υπόσταση -όπως όλη η νεολαία ο ανθός του Galador- και φορώντας την ασημένια αρματωσιά σου ξεχύθηκες στο αχανές διάστημα πολεμώντας τα φοβερά φαντάσματα! Ποτέ δεν άφησες την φρικτή μοίρα που σου επέβαλαν να σου πάρει την ανθρωπιά! Πολέμησες με ήθος αξίες και τιμή! Απέφευγες να σκοτώνεις τους εχθρούς σου παρά τους έστελνες στον τόπο της ανυπαρξίας και της λήθης. Εκεί από όπου δεν θα μπορούσαν να κάνουν πια κακό.

Παρεξηγήθηκες και πολεμήθηκες όσο κανένας άλλος, αλλά και αγαπήθηκες από πολλούς που πίστεψαν σε εσένα. Και πρώτη και καλύτερη μια νέα γυναίκα ονόματι Brandy Clark που σφράγισε την μοίρα της από την στιγμή που προσγειώθηκες στο Clairton. Απαρνήθηκε τα πάντα και χωρίς να το ξέρεις θυσίασε την ανθρώπινη της υπόσταση!

Μέσα στη χρυσή αρματωσιά της αδικοχαμένης Starshine,  πέταξε μακριά για να έρθει να σε βρει. Αδιαφορώντας αν τώρα η αναπνοή της γίνονταν από μηχανικά πνευμόνια, ήρθε με σκοπό να σου προσφέρει και την τελευταία της ανάσα!

Να περνάτε καλά εσείς οι δύο κάπου εκεί στον μακρινό Galador....

1 σχόλιο: