Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ας πιούμε στη ζωή!!!

Σε όσους φοβούνται τις "μεταβάσεις" έχω να τους πω να μη φοβούνται τίποτα! Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυς, μας δείχνει ότι το καινούριο δεν καταργεί υποχρεωτικά το παλιό! Το παρελθόν και το μέλλον δουλεύουν αρμονικά μαζί ώστε το ονειρικό ταξίδι της ζωής να διατηρεί μέχρι τέλους τη μαγεία του! Μην ανησυχείτε, δε χρειάζεται να αλλάξετε ή να κατεδαφίσετε τίποτα!  Εσείς απλά χτίστε επάνω στα υπάρχοντα θεμέλια! Έχει μεγαλύτερη φινέτσα και είναι πιο πρακτικό!



ς πιούμε στη ζωή και γεια μας και γεια σου ζωή!  

Παλιοζωή με τα νάζια σου και τα γρανάζια σου! Εις υγείαν ξανά! Στη χαρά μας και τη λύπη, ο θεός δε λείπει, είναι τόσο απλό! Έξω ντέρτια και φαρμάκια, τρέχει από τα μουστάκια, το χαμόγελο!!!"

Δεν ξέρω μικρούλα μου τι λόγια θα μπορούσα να σκαρφιστώ ώστε να σου χαρίσω κάτι αντάξιο σου! Μερικές  στροφές  από  το  "βιολιστή στη στέγη" δε φτάνουν για  να εκφράσουν το  πως  νιώθω! Πνευματικό έργο δυστυχώς δεν έχω να σου αφήσω και από αυτά τα λίγα πράγματα που ήθελα να σου γράψω, βλέπεις από τη μεγάλη μου βιασύνη, τα ξέχασα και αυτά! 

Αυτό που ήθελα όμως να ξέρεις είναι ότι η μαμά σου είναι η ομορφότερη και η πιο ευγενική κυρία που γνώρισα ποτέ και θα σε αγαπάμε και οι δύο για πάντα! 

 Ας πιούμε στη ζωή!!!

8 σχόλια:

  1. Καλά μη μου πεις ότι έγινες μπαμπάς?
    Να σας ζήσει φίλε. Πάντα γερή να είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε φίλε και είμαι "κατουρημένος!!!"
      Σε ευχαριστώ φιλαράκι!!!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Δημήτρη aka Turri
    Εϋχομαι ολόψυχα και μέσα από την καρδιά μου να την καμαρώνετε (όπως θέλει εκείνη και όχι εσείς ! LOL !), να είναι γερή, χαρούμενη και καλοφωτισμένη !
    Ότι καλύτερο ...
    -Γιώργος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο GeoAnas ήταν αυτός που πρώτος πριν χρόνια με "βάφτισε" Turri, ένα όνομα που από τότε με ακολουθεί σε όλα τα διαδικτυακά μου περάσματα !!! Δεν θα ήταν λοιπόν δυνατόν να λείπει αυτός ο άνθρωπος από αυτή τη στιγμή της ζωής μου!!! Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου φιλαράκι μου!!!

      Διαγραφή
  3. Μητσαρα μου,να μαι και γω εδω κοντα σου,παντα.. !!! ευχομαι οτι καλυτερο ,καθε ευτυχια ,υγεια, καλοτυχο να ειναι το παιδακι,χαμογελο για παντα,αγαπη,μυαλο,τα παντα..!! ειμαι περηφανος για σενα Μητσαρα εισαι πλεον οικογενειαρχης να χαιρεσαι την μικρη σου και τη γυναικα σου!τα επομενα χρονια να κυλισουν με καθε ευτυχια,να σαι δυνατος και αξιοπρεπης οπως παντα!τα υπολοιπα τα λεμε απο κοντα,καλοκαρδε γιγαντα,φιλε μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη είσαι απίστευτος!!!! Οι ευχές σου θα πιάσουν σίγουρα γιατί βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου βρε φίλε!!! Ο Δημήτρης είναι από τα παιδιά που ξεχωρίζουν αμέσως, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει καμιά προσπάθεια. Αν ξεχαστείς από το βάρος της δουλειάς, "θα πιάσεις τον εαυτό σου να τον χαζεύεις"! Η νοοτροπία του και γενικά η ιδιοσυγκρασία του ξεφεύγει από "τα δικά μας τετριμμένα", καθιστώντας τον, πολίτη του κόσμου! Χαίρομαι πάντα να μιλάω με προσωπικοτητες που επηρεάζουν τους άλλους γύρω τους!

      Διαγραφή
  4. Μητσαρα ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Επιβαλλεται να απαντησω παρολο που αυτο το μπλοκ ειναι για αλλα θεματα,εγω κρινω οτι αυτο το θεμα ειναι το σημαντικοτερο και μιας που δεν εχω γνωσεις σχετικα με τα αταρακια...(αν και μαθαινω σιγα σιγα απο δω και γω) !! Θα σε παρω τηλ να μου δωσεις το email σου! Ισως να βλεπεις αυτα σε μενα επιστηθιε φιλε μου διοτι εσυ εχεις το χαρισμα να βγαζεις απο τον καθενα τον καλυτερο του εαυτο!!! Και αυτο ειναι το σπανιο,το δικο σου χαρισμα!!! Οτι καλυτερο και παλι,θα μιλησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή